Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Trainer sam się usuwa

NoNewbie

Pytanie

Opublikowano

Witam!

Od dłuższego już czasu mam problem z trainerami (i tego typu programami), gdyż po włączeniu ich od razu automatycznie wyłączają się, a plik exe znika. Mam antywirusa Comodo. Przed odpaleniem cheata wyłączam wszystkie możliwe zapory itp. oraz wyłączam antywirusa i usuwam wszelkie związane z nim procesy, a trainer wciąż znika. Co może być tego przyczyną?

Pozdrawiam

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, zero informacji. Wyłączyłem wszystkie procesy pochodzące od antywirusa, więc żadnych komunikatów nie może być. W kwarantannie też nic nie ma.

EDIT: Problem rozwiązany

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

Opublikowano

Microsoft Security Essentials tak czasem działa, jest przecież antywirusem wbudowanym w system

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Gość kamil40013
Opublikowano

Czytaj uważniej - Comodo

Sorka, nie doczytałem.

Microsoft Security Essentials tak czasem działa, jest przecież antywirusem wbudowanym w system

MSE w XP/7 jest jako opcjonalny antywirus i nie jest on wbudowany system. W W7 domyślnie jest wbudowany Windows Defender. MSE oraz Defender zazwyczaj po instalacji innego antywirusa są dezaktywowane.

Natomiast w Windows 8 mamy domyślnie zapewnioną ochronę na poziomie MSE i nie musimy instalować antywirusa od MS.

Co do problemu, to sprawdź czy gdzieś w kwarantannie nie ma twojego pliku. Czy występuje też jakiś komunikat o tym, że plik został zablokowany/usunięty ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...